Privatlektion

Vi erbjuder privatlektioner för alla typer av hundar och människor.

Kanske har du skaffat dig en hundvalp för första gången och vill lära dig mer för att kunna få en bra, trygg och stabil hund som klarar en komplex vardag. Kanske har relationen till hunden blivit så besvärlig att hunden blivit en “problemhund”.

Det är av stor vikt att förstå hur vi som människor påverkar hundarna. Kerstin Malm och Stefan Andersson jobbar tillsammans som ett team för att du som kund ska få det absolut bästa resultatet. Kerstin jobbar sedan drygt tjugo år i det egna företaget K.Malm, där hon främst håller på med utbildning och coaching. Det har med åren blivit många kurser och föreläsningar samt ett tiotal böcker. För Kerstins del har fokus alltid legat på relationen mellan hunden och människan, där särskilt människans del är av stort intresse. Frågor som varför vi vill leva med hundar och hur vi själva skapar de förhållanden vi upplever, står alltid i centrum.

En annan kärnfråga är hur vi kan visa hunden större förståelse och respekt, vilket bland annat leder till en icke-våldsfilosofi även när det gäller den mentala och psykiska delen. Kerstin har doktorerat i etologi med inriktning på hundar och studerat psykologi och filosofi på universitetet. Detta har hon kombinerat med en coachutbildning (med psykosyntesinriktning) och en hundpsykologutbildning. Hon har även forskat om skolhundar och utvecklat ett värdegrundsmaterial (REDE – Respekt Empati Djur Etik) för förskola/skola.

Vi har många års erfarenhet och väldigt positiva resultat i att förvandla så kallade “problemhundar” till de underbara livskamrater de faktiskt är. Kontakta oss för ett kostnadsfritt första samtal där vi lyssnar på hur du upplever dina bekymmer. Utifrån detta samtal kan vi sedan lägga upp en plan för att komma till rätta med dina bekymmer eller andra önskemål.

Vi hjälper till med ”problemhundar”, erbjuder kurser för nyblivna hundägare med valpar. Vi vänder oss också till dig som har en längre relation eller många års erfarenhet av hundar på olika sätt. Den specifika anledningen spelar mindre roll. Vi kommer att hjälpa dig vidare och anpassar upplägget för att hjälpa till att lösa de problem eller önskemål du har.

Varmt välkommen till Wakeful och Kerstin Malm.

Välkommen att boka privatlektion.
Vi erbjuder privatlektion för alltifrån den lilla valpen till den vuxna hunden med problembeteende.

Pris: 990kr/timme

Betalas med swish.