Wakeful

Omdömen

Eva, Kjell och Dixie

Eva, Kjell och Dixie

Tack för trevlig, informativ och lärorik valpkurs.
Madeleine och Bobo

Madeleine och Bobo

Vill bara tacka för den bästa kursen. Och så är du verkligen som gjord för att göra det du gör! Det är så roligt när du berättar om de olika raserna och att Bobo är en Tempelhund. För jag öppnade nämligen upp en liten hårsalong för 2 år sedan här i Järla sjö, som heter just Tempel! Man blir helt tagen av hur du kommunicerar med hundarna på ett så otroligt självklart och fint sätt. Fortsätt med det du gör, du behövs verkligen!
Susanne Allder och Biggles

Susanne Allder och Biggles

Men jag skulle vilja säga att vi var väldigt nöjda med kursen – den gick igenom några viktiga saker och valpsläppen var väldigt bra både för att Biggles fick leka med andra valpar samt att de fick göra av med lite energi och kunna göra övningarna emellan. Det var även bra att få tips om olika lekar/övningar som man kan göra med hunden (som att sätta godis i träd som Biggles älskar!!) – det skulle jag gärna ha mer av. Vi skulle gärna fortsätta med unghundskurs, och då gärna få lära oss lite mer om hur man går vidare med att få dem att gå i fot samt lugna ner sig vid möte med nya människor/hundar. Annars har Biggles bitande minska enormt, och vi njuter av sommaren!
Ulrika Hammarberg och Mali

Ulrika Hammarberg och Mali

Jag tycker verkligen att valpkursen var bra. Kursen rekommenderas.
Fredrik Göth och Frasse

Fredrik Göth och Frasse

Jag tyckte verkligen att valpkursen levde upp till mina förväntningar. Gillar kombinationen av lek och träning. Fått tips och trix att ta med sig. Jag gillar tydligheten och att Stefan kontinuerligt kollar av att vi förstår. Om vi får ihop det tidsmässigt kommer vi att gå en fortsättningskurs i höst.
Charlotte Salomonsson och Ginny

Charlotte Salomonsson och Ginny

Kursen var jättebra. Vi fick under kursen till en riktigt bra inkallning, detta hade vi stor användning av i stort sett direkt när vi var på en valpträff och behövde avbryta en lek mellan Ginny och hennes bror. Ginny kom direkt! Det var bra att vi fick prata om hundägarskap och hur det är att ha hund på ett teoretiskt plan. Vi kommer att gå en fortsättningskurs i höst. Kursen rekommenderas.
Kitija, Jean Pierre och Tygo

Kitija, Jean Pierre och Tygo

Vi båda tyckte att kursen har varit superbra. Vi har fått bra svar på våra frågor, övningar har visats och förklarats på ett pedagogisk sätt samt så tycker vi att det har varit väldigt bra med valpsläpp.
Lars, Anna, Egil och Basil

Lars, Anna, Egil och Basil

Vi tyckte att kursen var mkt bra och på rätt nivå.
Anonym

Anonym

Vi tyckte kursen var jättebra och skulle absolut rekommendera den till andra. Det är jättebra med en portal så att man inte glömmer övningarna och kan träna lite innan kursen för att få ut mer av den.
Lisa Englund och Minou

Lisa Englund och Minou

Stort tack för en mycket lärorik valpkurs. Din kunskap och ditt förhållningssätt, tyngdpunken på relationen med hunden, hundarnas språk osv har du förmedlat på ett sympatiskt sätt med inkännande och respekt både för hundarna som individer och för oss som hundägare. Det har gett en viktig grund som vi kommer att bära med oss.
Camilla, Mats, Doris med familj

Camilla, Mats, Doris med familj

Vi är supernöjda med Wakeful och kontakten med Stefan, jag rekommenderade Wakeful till en väninna som jag besökte, jag sade att du var bäst.
Sangita, Niklas och Bonus

Sangita, Niklas och Bonus

Vi tyckte att valpkursen var väldigt pedagogiskt och lärorik och vi såg tydliga framsteg i Bonus utveckling, plus att du visade ett bra engagemang och mycket trevligt bemötande. Vi uppskattade att du såg till att finna en lösning gällande Bonus, då första gången var det för stora valpar för att han skulle kunna följa planen. Vi har lärt oss så mycket och det känns riktigt kul att se Bonus och vår utveckling och samspel tillsammans. Vi vill även passa på att tacka dig för att du alltid försökte finna svar på de frågeställningar vi hade gällande vår hundras och hur vi kunde förbättra olika områden när det gällde de nya utmaningar som vi hade med Bonus. Det som också är bra är att vi kan logga in på portalen för att titta igen utbildningsmaterial och de video klippen som du har gjort. Innan varje gång som vi sågs så tittade vi på materialet och övade några gånger med Bonus så att vi kunde ta till oss mer från kursen.
Cecilia och Charlie

Cecilia och Charlie

Tack för idag! Går omkring här hemma och småler efter dagens träning. Så mycket känslor, det går verkligen framåt, att få se Charlie må så bra gör mig så glad! Otroligt kul! Jag blev tidigare så osäker själv men börjar nu känna att jag vet vad jag ska göra i de situationer som tidigare var så svåra såsom hundmöten, koppelgående och när Charlie skulle träffa andra hundar lös. Vill berömma dig Stefan för att du är så fantastisk duktig på det du gör, att vi förstår varandra gör mig så nöjd och glad! Tack för att du är med på vår resa med Charlie! Han kom in i mitt liv i en tung period och betyder allt för mig ska du veta!
Birgitta o Nessie

Birgitta o Nessie

Kan varmt rekommendera Stefan som alltid ser varje hund som enskild individ och utgår vad som är bäst för just den hunden. Stefan tar sig verkligen tid med varje hund och dess ägare. Många bra träningstips, råd + läsa hundars kroppsspråk i olika situationer. Både jag och Nessie gillar verkligen kurstillfällena, vi ser framemot nästa gång.

uppdateras löpande