Wakeful

Hundmöte och vardagssamarbete

Categories: Front Page, hundmöte
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Efter att ha jobbat med problemhundar och i en dagisflock där hundarna är släppta tillsammans har jag sett tydliga gemensamma orsaker till att många hundar blir lättstressade och därigenom utvecklar problem och blir svårhanterliga. Med detta som grund kommer ni att få förhållningssätt som gör att hunden och ni slipper göra samma misstag. 
Många hundar utvecklar problem vid hundmöten i koppel som sedan smittar till andra områden. Därför kommer vi att fokusera lite på just hundmöten, både i koppel och till viss del lösa inom ett inhängnat område. Vi kommer också att lära oss att förstå hur den individuella hunden fungerar både för egen del och tillsammans med er som människor. Förstår vi detta kommer den komplexa vardagen bli enklare och mer begriplig. Målet med kursen är att ni ska få en tydlig förståelse för hundars kommunikation, koppelgående, minska spänningen i relationen och därmed stress. Har vi detta på plats blir det så otroligt mycket enklare att träna inkallning och andra lydnadsmoment. En övervägande majoritet av dagens hundkurser fokuserar i stort sett endast på inlärning av olika lydnadsmoment med hjälp av godis. För detta krävs inte en hundinstruktör. Dessa moment har i stort sett inget att göra med huruvida er vardag kommer bli begriplig och trevlig. Välkommen till en kurs som kommer att ge er de bästa förutsättningarna för ett lyckligt liv tillsammans med hunden.


Utöver de fysiska tillfällena kommer ni även ha tillgång till valp- och unghundskursens skriftliga material och videoklipp till ett värde av 798kr.


Vi träffas utanför hundrastgården vid Henriksdalsringen.

Show More